FAQ

IS DEELNAME GRATIS?


Deelname is niet gratis maar u hoeft er niet voor te betalen. De leverancier die het product levert dat u aanvraagt betaalt uw deelname. U wordt automatisch lid van Voordelig Aanbod zodra u één of meerdere producten afneemt.

Bent u (nog) geen lid en wilt u toch op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Meldt u dan vandaag nog aan.
KAN IK OOK LID WORDEN VAN VOORDELIG AANBOD?


Iedereen die wil besparen op de kosten voor voorzieningen die in het dagelijks leven onmisbaar zijn, zoals telefonie, internet en energie kan lid worden van Voordelig Aanbod. Als organisatie selecteren we voor diegenen die ingeschreven staan de aanbiedingen met de beste prijs-/kwaliteitverhouding. Zodra u één of meer producten van ons afneemt, bent u automatisch en gratis lid van Voordelig Aanbod.
HEB IK ALS LID FINANCIËLE VERPLICHTINGEN AAN VOORDELIG AANBOD?


Het lidmaatschap brengt geen verdere financiele verplichtingen met zich mee.
OP WELKE PRODUCTEN KAN IK VIA VOORDELIG AANBOD BESPAREN?


Voordelig Aanbod is een organisatie die zich richt op producten die in het dagelijks leven onmisbaar zijn. Momenteel kunt u bij ons terecht voor energie, telefonie, internet en digitale televisie.
HOE KAN IK ME AANMELDEN?


Aanmelden is heel eenvoudig via onze site. Vervolgens doorloopt u alle stappen, waarbij u aangeeft in welke producten u geïnteresseerd bent. Eén van onze advieurs neemt contact met u op om u te informeren over de aanbiedingen.
BIEDT VOORDELIG AANBOD ALTIJD DE PRODUCTEN MET DE LAAGSTE PRIJS AAN?


Ja, en wel zonder foefjes zoals éénmalige kortingen en dat soort zaken. Bij Voordelig Aanbod maken nieuwe en bestaande leden gebruik van de dezelfde aanbiedingen met dezelfde lage tarieven.

Tenslotte bent u vrij om wel of niet op het aanbod in te gaan.
IK WIL OVERSTAPPEN NAAR EEN ANDER ENERGIEBEDRIJF. WAT IS DE OPZEGTERMIJN EN MOET IK BETALEN?


U wilt overstappen naar een ander energiebedrijf. Wat moet u dan doen? Dat is heel makkelijk, ook als u een contract voor bepaalde tijd hebt. U hoeft u alleen maar als klant aan te melden bij een ander energiebedrijf. Het energiebedrijf regelt de rest. Dat doen ze via de netbeheerder. De netbeheerder registreert alle aansluitingen en zorgt voor het transport in zijn gebied. Als er iemand van energiebedrijf verandert, houdt de netbeheerder dat ook bij.
HOE LANG IS DE OPZEGTERMIJN?


Wilt u overstappen naar een ander energiebedrijf ? Dan heeft u een opzegtermijn van 30 dagen. Dat betekent dat als u de overeenkomst opzegt, de overeenkomst nog maximaal 30 dagen duurt. Staat in uw overeenkomst een kortere termijn dan 30 dagen ? Dan geldt deze kortere termijn. Staat in uw overeenkomst een langere termijn dan 30 dagen? Dan geldt toch de termijn van maximaal 30 dagen.
MOET IK BETALEN ALS IK WIL OVERSTAPPEN?


Heeft u een overeenkomst voor een bepaalde tijd, bijvoorbeeld 1, 2 of 3 jaar? Dan kunt u deze tussendoor opzeggen. Soms moet u dan wel een opzegvergoeding betalen (max. 125 euro per product). Dat staat dan in de overeenkomst of in de algemene voorwaarden. Heeft u een overeenkomst voor onbepaalde tijd? Dan hoeft u alleen rekening te houden met de opzegtermijn en hoeft u geen opzegvergoeding te betalen.
OVERSTAPSERVICE VOOR TELEFONIE, INTERNET OF TELEVISIE?


Sommige aanbieders van telefonie, internet of televisie werken samen om uw overstap van de ene naar de andere aanbieder probleemloos te laten verlopen. Daarbij kunt u uw nieuwe aanbieder vragen de overstap voor u te regelen. Vaak regelt de nieuwe aanbieder de opzegging bij uw huidige aanbieder. En zorgen beide aanbieders ervoor dat uw overstap zo probleemloos mogelijk verloopt.

Informeer bij uw nieuwe aanbieder wat u precies moet doen om gebruik te maken van de overstapservice. Vaak heeft uw nieuwe aanbieder enkele gegevens van uw huidige abonnement nodig om de overstap voor u te regelen.