Diensten

Betaalt u onnodig veel voor uw vaste lasten, zoals elektriciteit, internet of verzekeringen? Ziet u door alle complexe product-aanbiedingen het bos niet meer?

Waarmee realiseert u de meeste korting? Als u 5 abonnementen tegelijkertijd inkoopt, of als u er 5.000 inkoopt?

En zou het slimmer zijn om alleen één product in te kopen of juist meerdere producten tegelijk?

De antwoorden liggen uiteraard voor de hand. En dat is nu exact wat Voordelig Aanbod doet voor haar klanten.

Dankzij de enorme volumes waarmee we inkopen, zijn wij in staat om voor de deelnemers de maximale inkoopvoordelen uit de markt te slepen.

INTERNET EN TV


Van adsl tot glasvezel Voordelig Aanbod biedt u de zekerheid van snelle, betrouwbare internetverbindingen van de gerenommeerde providers op de Nederlandse markt. Voor elk type klant hebben we een passende oplossing op het gebied van internet.Op abonnementen voor internet, tv en telefonie kunnen we veel geld besparen! De voordeligste manier om deze diensten af te nemen is door middel van een alles-in-1 pakket. Dit houdt in dat u internet, tv en telefonie bij 1 aanbieder afneemt. Hierdoor krijgt u veel korting en betaalt u per maand veel minder dan wanneer u elk diensten bij een andere aanbieder afneemt! Wij vergelijken continu de aanbieders van deze pakketten om zo de beste en goedkoopste mogelijkheid te kunnen aanbieden. Wij houden deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Wilt u advies over besparen op internet? Dan kunt u een afspraak inplannen met één van onze adviseurs.
TELEFONIE


De prijsverschillen in telefonie zijn groot, echter is dit voor de gemiddelde consument bijna niet te vergelijken. Kleine lettertjes en verschillende voorwaarden zorgen ervoor dat de gemiddelde telefoonrekening nog steeds erg hoog uitvalt terwijl dit niet nodig is.. De ontwikkelingen gaan razendsnel en zijn voor de meeste klanten niet bij te houden. Wij houden deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Wilt u advies over besparen op telefonie? Dan kunt u een afspraak inplannen met één van onze adviseurs.
ENERGIE


Verdient u er nu werkelijk wat aan als u afscheid neemt van uw huidige energieleverancier? U bent wat ze in de energiewereld een sleeper noemen. Zo’n consument aan wie de liberalisering van de energiemarkt geheel is voorbijgegaan en die al die jaren stroom en gas is blijven afnemen bij een van de grote drie leveranciers – voor het standaardtarief. U bent de enige niet, zo’n 80 procent van de consumenten is niet in beweging te krijgen schatten wij. En inderdaad, het kan goedkoper. Volgens ons is het prijsverschil tussen de goedkoopste stroomaanbieders en het gemiddelde van de standaardaanbiedingen van de drie grote leveranciers meer dan 150 euro per jaar. Wie wil overstappen naar een andere leverancier en wil weten wat dat oplevert, kan bij bestebesparing terecht. De hoogte van het gas- en elektriciteitsverbruik is van een groot aantal factoren afhankelijk. Wilt u besparen op energie en tegelijkertijd het milieu sparen? Wij helpen u graag uw energiekosten omlaag brengen. Wilt u advies over besparen op uw energie? Dan kunt u een afspraak inplannen met één van onze adviseurs.
VERZEKERING


Door uw verzekering te vergelijken met Voordelig Aanbod bent u altijd verzekerd van de beste keuze voor de laagste prijs. We kijken bij het vergelijken van de verschillende verzekeraars expliciet naar uw wensen en omdat wij een objectieve en transparante organisatie zijn hoeft u zich geen zorgen te maken dat u na het afsluiten van uw verzekering ineens voor onverwachte extra kosten komt te staan. Voordelig Aanbod onderscheidt zich door middel van zijn objectiviteit, volledigheid en transparantie en we helpen onze klanten dan ook graag verder!

Bedrijven

Bent u ZZP’er of MKB’er? Neem niet langer genoegen met een gewoon contract met de standaard vaste tarieven. Ook voor de speciale wensen en eisen van zakelijk verbruik hebben wij een aanbod op maat. Voordelig Aanbod heeft al de beste prijs voor u uitonderhandeld. U profiteert eenvoudig mee met het beste aanbod dat past bij uw situatie.