Wij zijn gecertificeerd partner van Cire.

Wij zijn trots op het feit dat onze kwaliteit en transparantie wordt erkend en bevestigd door het CIRE-keurmerk. Wij streven altijd naar transparantie en optimaal voordeel voor onze klanten en het CIRE-keurmerk is voor ons een prachtige “beloning”. 

Wie is CIRE?

Het doel van CIRE is het vergroten van de transparantie op en daarmee het vertrouwen in de markt van (intermediaire) verkoop van energiecontracten. Als geverifieerd intermediair onderscheidt men zich op een positieve manier.

De organisatie achter CIRE is de Stichting Integriteit en Transparantie Energieadvies (SITE): een initiatief van energieleveranciers en distributieplatformen.

 

Na registratie doet CIRE onderzoek naar onder meer de directie/eigenaar(s) van de intermediair, het juiste gebruik van handelsnamen, online vindbaarheid, bereikbaarheid voor energieklanten en de reputatie op internet. Daarnaast monitort het CIRE op dagelijkse basis de volledigheid, kwaliteit en actualiteit van de gegevens van geregistreerde intermediairs.

Voordeligaanbod voldoet aan alle bovenstaande eisen! 

                       Cire-ID  :  I-21330120

                       Website:  www.cire-register.nl       

                                      

Knipsel.JPG
Knipsel.JPG

Cire-ID: I-21330120

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

KENNIS DELEN

Kennis en ervaring maken machtig. Dat geldt ook voor Voordeligaanbod. We weten welke wegen we moeten bewandelen om uw vraag te beantwoorden of om uw probleem snel op te lossen. Die kennis en ervaringen delen we graag met u als Nederlandse consument.

CONTACT

Schelluinsevliet 23

4203 NB Gorinchem

+31 (0) 782039303

info@voordeligaanbod.nl

klantenservice@voordeligaanbod.nl

Kvk: 70699879

Cire-ID: I-21330120

Btw: NL001207364B28

© 2020 by Voordeligaanbod